Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:13 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul directorului Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, la final. Ce spune Adrian Bîlbă despre un nou mandat

ro

06 Jun, 2018 00:00 598 Marime text

La finalul lunii iulie 2018 expiră mandatul lui Adrian Bîlbă de director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. În prezent, acesta se pregătește de un examen care va decide dacă va continua sau nu activitatea la conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.
 
Contactat telefonic, Adrian Bîlbă a declarat pentru ZIUA de Constanța că acum pregătește raportul de activitate final, pentru că i se termină mandatul.
 
„Subliniez în acest document că eu am crescut veniturile de 2 milioane la 7 milioane venituri proprii, am scăzut subvenția de la 4 milioane la un milion și ceva, aici fiind vorba despre cheltuiala bugetului local și județean pentru a susține Complexul Muzeal, dar nu am putut înmulți salariații, tot 72 sunt, ca la preluarea mandatului de acum șase ani, iar salariile au rămas la un nivel foarte mic. În iulie mi se termină mandatul. Pe 21 iunie voi susține un examen, iar dacă voi lua nota 9 sau peste 9 vin cu un proiect de management și automat rămân în continuare director. Dacă iau sub 9 îmi pierd mandatul, rămân până la data de 31 iulie în funcție și dacă vreau să mai particip trebuie să merg la un concurs. Rămân ori eu interimar, ori este numit altcineva interimar și apoi va avea loc concursul“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii