Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Masă festivă la restaurantul unui hotel. Organizatorul și administratorul, amendați

ro

02 Nov, 2020 16:22 2022 Marime text
  • Restaurantul unui hotel din stațiunea Mamaia a fost organizată o masă festivă, la care au participat aproximativ 15 persoane, încălcându-se astfel prevederile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe persoane, într-un spațiu închis din județul Constanța, vă comunicăm următoarele:

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat operatorul economic în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 31 octombrie/1 noiembrie a.c., la restaurantul unui hotel din stațiunea Mamaia a fost organizată o masă festivă, la care au participat aproximativ 15 persoane, încălcându-se astfel prevederile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

Organizatorul evenimentului și administratorul societății comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 18.000 lei, a transmis IPJ Constanța.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii