Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mai mulți șoferi au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice. Care a fost cea mai mare alcoolemie

ro

04 Nov, 2019 11:53 1418 Marime text
La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pietreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
 
La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 45de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 49de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat,de 48de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 32de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.55, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brândușelor din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat,de 39de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza orașului,fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii