Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Unitatea Militară Mihail Kogălniceanu cumpără servicii pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DOCUMENT)

ro

10 Mar, 2024 11:00 1193 Marime text

 
  • Valoarea totală estimată este de 196.538 lei.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, Unitatea Militară Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit prin cumpărare directă un contract privind achiziția de servicii pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare.
 
Valoarea totală estimată este de 196.538 lei.
 
Descriere contract:
 
  • Servicii de dezinsecție a dormitoarelor, bucătăriilor, sălilor de mese, spațiilor administrative, laboratoarelor, atelierelor, remizelor, magaziilor.
  • Servicii de dezinfecție a dormitoarelor, bucătăriilor, sălilor de mese, spațiilor administrative, laboratoarelor, atelierelor, remizelor, magaziilor.
  • Servicii de deratizare a dormitoarelor, bucătăriilor, saliilor de mese, spațiilor administrative, laboratoarelor, atelierelor, remizelor, magaziilor.
 
Licitația va avea loc pe data de 12.03.2024. ora 12.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii