Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru dirigenția de șantier necesară reabilitării centrului pietonal al municipiului Constanța, strada Ştefan cel Mare!

ro

02 May, 2020 00:00 1044 Marime text


Primăria Constanța organizează licitație pentru achiziția serviciilor de supervizare a lucrărilor prin diriginţie de şantier pentru obiectivul de investiţii  „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa”.

Valoarea estimată este de 131.700  lei fără TVA. Potrivit anunțului privind achiziția, durata serviciului este egală cu durata lucrărilor de execuţie, de la data emiterii primului ordin de începere, pana la încheierea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor executate, adică 18 luni, adică 540 zile calendaristice şi se calculează de la data prevăzută în primul ordin de începere.
Criterii de adjudecare: atribuirea se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”. Data limită primire oferte este 15.05.2020, ora 23:59 . Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: nilghiun.manea@primaria-constanta.ro.
Vă reamintim, proiectul "Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța"  lansat în 2019 are o valoare de 89.854.737,70 lei (inclusiv TVA). Contribuția proprie în proiect a municipiului Constanța este de 1.797.095,20 lei, reprezentând contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, reprezentând cofinanțarea proiectului.

Citește și:

Proiectul de mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța intră la vot

Mobilitate pietonală în zona centrală Urban Scope bifează un nou contract cu Primăria Constanţa

Zona centrală a municipiului Constanţa va căpăta mobilitate pietonală? Un proiect pe fonduri europene, scos la licitaţie de Primăria Constanţa
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii