Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Societatea Transport Feroviar de Călători Constanţa. Se caută o firmă de pază pentru SELC Medgidia (document)

ro

14 May, 2020 00:00 2225 Marime text

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului de achiziţie a serviciilor de pază, în valoare estimată de 453.045 lei. Contractul presupune prestarea serviciilor de pază a obiectivelor, a bunurilor şi a valorilor care aparţin Societăţii Regionale Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Constanţa, SELC Medgidia.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de15.06.2020, ora 15:00, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Oferta trebuie să fie valabilă până la 15.09.2020. Garanţia de participare este de
4.530 lei, sau echivalentul leu/altă valută la cursul stabilit de BNR înainte cu 6 zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, valabilă 90 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor. Societăţile ofertante vor deţine licenţă eliberată de Inspectoratul General al Politiei Române, care să ateste ca societatea este specializată pentru servicii de pază. De asemenea, acestea vor specifica cifra de afaceri medie anuală pe ultimii 3 ani (2017, 2018, 2019).  
 
Precizăm că persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante sunt: Gavrilă Niculae Auraş – şef Divizie Exploatare SRTFC Constanţa; Constantinescu Dumitru – contabil şef SRTFC Constanţa, Olteanu Marinela - şef Serviciu POTD, Ene Nicoleta Aurelia – şef Oficiu Juridic, Capugiu Ştefania Claudia – şef Birou Achiziţii,
 
Citeşte şi:
 
Ce firme vor face curăţenie în staţiile CF de pe raza Sucursalei Regionale Constanţa (document)

CFR va efectua modificări în Portul Constanța, pentru îmbunătățirea transportului de cereale (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii