Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:54 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Garda de Coastă pentru servicii anexe transportului naval (document)

ro

26 May, 2015 00:00 1340 Marime text


Garda de Coastă Constanţa anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii anexe pentru transportul naval“, având o valoare cuprinsă între 460.330 şi 3.716.350 de lei.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 8 iunie, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise pe 9 iunie, ora 10.00, la sediul Gărzii de Coastă, aleea Zmeurei nr. 3, Constanţa. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 35.000 de lei.
Potrivit anunţului de participare, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu trei agenţi economici, pe o durată de şase luni. La solicitarea Agenţiei Frontex aparţinând Uniunii Europene, se vor încheia contracte subsecvente, pentru minimum o navă, cu o valoare estimată de 460.330 de lei, şi pentru maximum trei nave, cu o valoare estimată de 1.400.000 de lei. Locul principal de executare a lucrărilor, de livrare sau de prestare a contractului este Marea Mediterană. Contractul constă în agenturarea navelor aparţinând Poliţiei de Frontieră Române pe durata deplasării şi desfăşurării misiunilor internaţionale în Marea Mediterană.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea contractului, sunt: Laurenţiu Costache - director, Bogdan Adrian Guiu - director adjunct, Simona Baran - contabil-şef, Costel Dinu - Marketing, Serviciul Achiziţii, Costel Câşlălău - Marketing şi Achiziţii, Simona Mihaela Tălmaciu - Serviciul Financiar, Daniela Ghioca - Serviciul Financiar, George Adrian Gulea, Mihai Ghioca, Anişoara Brânzei - Serviciul Juridic, Viorel Tîrpan şi Romulus Cicu - Tehnică de marină.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii