Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație importantă la Garda de Coastă! Când vor fi analizate ofertele

ro

30 Dec, 2022 11:57 1593 Marime text
 
 
  • Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competența în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagra și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea.
 
Garda de Coastă cumpără asigurari auto pentru anul 2023! Potrivit datelor oficiale, valoarea totală estimată este de 464.468 de lei (aprox 93.000 de euro).
 
Contractul este de prestări de servicii și va consta în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparținând Gărzii de Coastă.
 
Total autovehicule asigurate: minim 364 autovehicule și maxim 371 autovehicule.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de atribuire sunt: director Garda de Coastă - Cicu Laurenţiu-Cristian, director adjunct al Gărzii de Coastă - Guiu Bogdan Adrian, imp.sef Birou Juridic – Ghioca Mihai, sef serviciu Financiar – Bǎran Simona, Compartiment Marketing-Achizitii – Dinu Costel, Compartiment Tehnic – Ianul Elena.
 
Ofertele companiilor interesate de acest contract vor fi deschise la data de 20 ianuarie 2023, ora 15.00.
 
Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competența în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagra și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Garda de Coastă cumpără echipamente de protecţie balistică şi chimică (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii