Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 22 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la DSVSA Constanţa pentru refacerea stocurilor de reactivi de laborator (document)

ro

19 Jun, 2019 00:00 1183 Marime text
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa cumpără reactivi de laborator - 353 de loturi, pentru care va achita circa 3.146.607 lei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22.07.2019, ora 15.00. Ofertele trebuie să fie valabile până la 22.10.2019. Acestea vor fi deschise în pe data de 22.07.2019, ora 15.00.
 
Societăţile care vor depune ofertele vor prezenta principalele livrări de produse din ultimii 3 ani, conţinând valori, perioade de livrare, beneficiari (indiferent daca aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi) având ca obiect furnizarea de produse similare cu obiectul prezentei achiziţii. De asemenea, vor prezenta lista cu subcontractanţii şi specializarea acestora. În plus, vor mai depune documente care atestă faptul că operatorul economic are implementat sistemul de management al calităţii conform cu cerinţele standardului seria ISO 9001 sau echivalent. Livrarea produselor se va face în ambalajul original inscripţionat de furnizor. În cazul flacoanelor cu conţinut toxic şi inflamabil trebuie să fie menţionată pe etichetă avertizarea de risc. Nu se acceptă preambalări provizorii. Livrarea produselor se face la sediul DSVSA Constanţa în baza notei de comandă, în termen de maximum 30 de zile de la primirea comenzii.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie în organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie sunt: dr. Cristescu Silvana Diana, dr. Gheba Mihaita, ec. Tolea Vera, consilier juridic Turineac Mihai Sorin, dr. Lipoveanu Daniela, dr. Marin Nicoleta, dr. Valeanu Emilia, chimist Munteanu Marilena, inginer Enache Claudia, chimist Ali Leila, consilier superior Coronea Liana, consilier principal Teja Luminiţa, referent asistent Toader Silviu, inginer Iosif Oana şi rr. Tanase Ecaterina.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii