Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie. Cât plăteşte Primăria Constanţa pentru produse de protocol

ro

26 Mar, 2018 00:00 1581 Marime text
Primăria anunţă achiziţia de produse necesare activităţilor de protocol la nivelul administraţiei municipiului Constanţa. Licitaţia se desfăşoară pe două loturi. Primul lot are o valoare estimată la 23.415,68 de lei fără TVA pentru achiziţia de cafea cu cafeină, ceai stick, lapte, zahăr, şerveţele şi produse de unică folosinţă, în timp ce al doilea lot este estimat la 20.992,37 de lei fără TVA şi vizează achiziţia de ape minerale şi plate, sucuri naturale şi acidulate.
 
În anunţul de achiziţie se precizează că produsele trebuie să fie de bună calitate, să corespundă din punct de vedere calitativ şi  cantitativ cu condiţiile impuse în caietul de sarcini. Condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiei din România, cad în sarcina prestatorului de a le respecta şi aplica în totalitate.
 
Atribuirea contractelor se face conform criteriului „preţul cel mai scăzut la valoarea totală a lotului“, conform caietului de sarcini nr. 25866/16.02.2018, iar cerinţele impuse prin caietul de sarcini şi prezentul anunţ sunt considerate minimale şi obligatorii. Oferta va fi transmisă până la data de 30.03.2018, la sediul Primăriei Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii