Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șoferi băuți, prinși în trafic de polițiștii rutieri

ro

01 Mar, 2021 12:58 1756 Marime text

 
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.

Mai mulți șoferi au fost prinși, în cursul zilei de ieri, băuți la volan sau cu mașina radiată.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 28 februarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Calistrat Hogaș din satul Dulcești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul este radiat din circulație din anul 2019.
 
La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din localitatea Oltina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii