Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale. Ce nereguli au depistat

ro

15 Oct, 2019 12:46 1419 Marime text

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din localitatea Oltina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în interiorul vehiculului un cântar și o ladă cu pește din specia crap, pentru care acesta nu a putut prezenta documentele legale de deținere și transport. 
 
La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu din orașul Cernavodă, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.
 
La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Cerchezu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Techirghiol, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
 
În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii