Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mai multe persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea măsurii carantinei

ro

28 Dec, 2021 19:55 1280 Marime text
  • Persoane sancționate pentru nerespectarea măsurii carantinei

Mai multe persoane s-au ales cu amenzi pentru că nu au respectat măsura carantinei. 


Oficial de la IPJ Constanța 



La data de 27 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că doi bărbați, de 22, respectiv 31 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.








La data de 27 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4, împreună cu jandarmi, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu se afla la adresa de domiciliu declarată, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.







La data de 27 decembrie a.c., polițiștii orașului Cernavodă, împreună cu polițiști locali, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că doi bărbați. de 34, respectiv 24 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii