Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Dosare penale pentru furt şi jocuri clandestine

ro

14 Aug, 2019 12:31 1491 Marime text
La data de 13 august, poliţiştii constănţeni au întocmit două dosare penale, pentru sărvârşirea infracţiunii de furt, respecitv comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului.
 
Urmare a sesizării privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, poliţişti din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 52 de ani, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 13 august, bărbatul în cauză ar fi sustras două unelte electrice dintr-o anexă a locuinței unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța.
 
Prejudiciul, în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.
 
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză se afla în procedura măsurii controlului judiciar, acesta fiind ulterior reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
 În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței cu propunere corespunzătoare.
     
Tot pe 13 august, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 28 de ani, din județul Vaslui, bănuit de Bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant delict de polițiști în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba - neagră”, în zona falezei din stațiunea Costinești. 

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii