Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jean Paul Tucan va dezmembra în trei loturi un teren de circa 13.000 mp, situat în Constanța

ro

18 Mar, 2024 13:26 828 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un J.T. Grup Oil SA.
  • Firma dezmembra un teren situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.
  • J.T. Grup Oil SA este controlată de Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut.
 
J.T. Grup Oil SA a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism pentru dezmembrarea a două terenuri( lot 1 și 2), situate pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa.
 
Pe data de 12 martie 2024, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 655 - Dezmembrare teren în suprafață de 12.908 mp în 3 (trei) loturi: lot 1- 12.013 mp, lot 2- 645 mp, lot 3 - 250 mp.
Notă: operațiune realizabilă numai cu acordul titularului sarcinii Certificatul de urbanism nr. 655 este valabil 12 luni.
 
 

Despre J.T. Group Oil SA

 
 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 99% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 1% este deținut de către Aldea Bogdan-Florin. Administratorii firmei sunt: Aldea Bogdan Florin, Dublea Andrea-Elena și Tucan Alexandra-Maria.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei.
 
Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.
 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
Potrivit termene.ro, Tucan Jean Paul mai este asociat unic si administrator în Roland Trading SRL, Atalanta SRL, Atalanta Bunker SRL și Gentle Solar SRL. La rândul său, Tucan Alexandra-Maria este asociat și administrator în JT Water Sports SRL și JT Water Splash SRL.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.

Citește și:

Jean-Paul Tucan, demersuri către APM Constanţa pentru un bloc de cinci etaje în Mamaia Nord

Firme Constanța: Societatea J.T. Grup Oil - S.A. și-a majorat capitalul social
 
Un afacerist din Tulcea investește în municipiul Constanța: Cornel Vlăsceanu a solicitat acord de mediu pentru un imobil cu trei etaje și hale pentru depozitare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii