Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un afacerist din Tulcea investește în municipiul Constanța Cornel Vlăsceanu a solicitat acord de mediu pentru un imobil cu trei etaje și hale pentru depozitare

ro

17 Mar, 2024 17:00 935 Marime text
  •  Cornel Vlăsceanu va consturi un imobil de trei etaje și hale pentru depozitare în Zona Industrială Traian din Constanța, spre orașul Ovidiu.
  • Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Construire imobil S+P+3E multifuncțional (adminstrativ, servicii, sedii firme, spații profesionale, spații comerciale), hale p+1ep cu funcțiunea de producție și depozitare, împrejmuire teren cu cabină pază, totem pentru reclame, organizare de șantier”.

Proiectul va fi amplasat în municipiul Constanța, strada Nespecificată, parcela A610/4. Titularul proiectului este  Cornel Vlăsceanu din județul Tulcea, comuna Jurilovca, satul Sălcioara, strada Salciei, nr.4.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23 şi la sediul titularului Cornel Vlăsceanu din județul Tulcea, comuna Jurilovca, sat Sălcioara, strada Salciei, nr.4, în zilele de lunivineri, între orele 9.00 – 13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Anul trecut, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism cu numărul 2.476 vizează „Construire: imobil S+P+3Etaje multifuncțional (administrativ, servicii, sedii firme, spații profesionale, spații comerciale), hale P+1Ep, cu funcțiunea de producție și depozitare, împrejmuire teren cu cabină pază, totem pentru reclame, organizare de șantier, cu respectarea limitei edificabilului maxim admis conform Planului de reglementari urbanistice propuse, PL2, aferent Hotărârii Consiliului Local nr. 178/27.04.2023“. Amplasamentul este situat pe stradă nespecificată, nr. parcelă A610/4 din Constanța.  

Este vorba despre tarlaua 61, parcela A610/4, nr cadastral 208133, zona DN3C, în proximitatea Zonei Industriale Traian, spre orașul Ovidiu. Terenul care a generat și un Plan Urbanistic Zonal are o suprafață de teren de 22.500 mp, este liber de construcții și ocupat de vegetație spontană, neîntreținută, fără valoare peisagistică. Amplasamentul are acces direct la Drumul Național 3C și la Drumul de Exploatare 611, și se află la 3 km est față de la Autostrada A4.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:​

Solicitarea Boruz SRL, respinsă de Municipalitate: Firma, controlată de Robert-Alexandru Gherghina nu poate construi pe Aleea Universităţii din Constanţa

Imobil, de patru etaje, ridicat de Scoop Architecture SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în fața magazinului Forte Systems
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii