Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:40 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Jandarmii asigură ordinea la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanţa şi AFC Ripensia Timișoara

ro

23 Sep, 2019 08:43 1136 Marime text
Astăzi, 23 septembrie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi A.F.C. Ripensia Timișoara, în cadrul Ligii a 2-a la fotbal.

Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanţa cu începere de la ora 17.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 15.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, se recomandă spectatorilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

 Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenei sportive.


Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent, transmit reprezentanţii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Sursă foto: Jandarmeria Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii