Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, simpozion tehnico-științific în colaborare cu Universitatea „Ovidius” Constanța

ro

20 Oct, 2021 14:47 501 Marime text
  • Simpozion tehnco-științific
ITM Constanța organizează, în colaborare cu Universitatea „Ovidius” Constanța și Asociația Inginerilor Dobrogeni Ovidius simpozionul tehnico-științific dedicat Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate. 

Ce spune ITM Constanța

În data de 28.10.2021 la Constanța se vă desfășura un simpozion tehnico-științific dedicat Săptămânii Europene Pentru Securitate și Sănătate întrucât ITM Constanța reprezintă unul din centrele regionale în care vor fi organizate simpozioane tehnico – științifice, în cadrul cărora vor fi prezentate lucrări în domeniul securității și sănătății în muncă, care să abordeze gestionarea afecțiunilor musculo-scheletice de origine profesională la locul de muncă.

Acest simpozion se vă desfășura online și va fi organizat în colaborare cu Universitatea Ovidius Constanța și Asociația Inginerilor Dobrogeni Ovidius, începând cu ora 10.00, fiind preconizat ca la dezbateri să fie prezenți peste 300 de invitați.

La lucrările simpozionului sunt invitați să participe și inspectori de muncă din inspectoratele teritoriale de muncă Tulcea, Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, București, Prahova, Ilfov, Dâmbovița și Giurgiu.

Webinarul dedicat „săptămânii Europene de Securitate și Sănătate în Muncă” își propune să aducă în atenția angajatorilor, managerilor, lucrătorilor și reprezentanților SSM din sectorul public și privat noutăți, soluții și exemple de bună practică în contextul actual și în concordanță cu campania lansată de Agenția Europeană de Securitate și Sănătate în Muncă ( EU – OSHA ) pentru perioada 2020 – 2022.

Obiectivul este de a încuraja angajatorii, lucrătorii și alte părți interesate să colaboreze pentru prevenirea afecțiunilor musculo-scheletale.

Înscrierile pot fi făcute pe această platformă

Ti-a placut articolul?

Comentarii