Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întârzieri în circulația trenurilor spre / dinspre București Nord

ro

29 Sep, 2023 19:05 954 Marime text
Cale ferată, foto: Pexels
  • Astăzi, 29 septembrie 2023, mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulație spre / dinspre București Nord înregistrează întârzieri.

Conform unui comunicat din partea CFR Călători, astăzi, 29 septembrie 2023, mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulație spre / dinspre București Nord înregistrează întârzieri generate de:

– întreruperea traficului în intervalul orar 15:40 -17:10 în stația București Băneasa ca urmare a defectării unui tren privat de marfă;
– întreruperea temporară a traficului în complexul feroviar București ca urmare a unui deranjament privind alimentarea cu energie electrică a firului de contact.

Aceste întârzieri generază decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători, necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinația finală.

Circulația se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA – cel care organizează și dirijează circulația tuturor trenurilor pe calea ferată.

„CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Mecanic de tren drogat depistat în timpul unui control!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii