Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un weekend cu „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, la final. Spectacolele continuă în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie

ro

17 Aug, 2021 09:21 1583 Marime text
  • Cel de-al weekend al „Serilor de teatru și muzică la Pontul Euxin” s-a încheiat duminică, 15 august, cu un spectacol al Teatrului Mic din București: „Emigranți“, de Slawomir Mrozek, în regia lui Claudiu Istodor avându-i în distribuție pe Cuzin Toma și Tudor Istodor.
  •  
Încă un weekend, al doilea, s-a încheiat la cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, organizat în perioada 6-29 august, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Prezența în mare număr a publicului dovedește de cât succes se bucură acest eveniment în aer liber, în rândul constănțenilor, dar nu numai.

Conform organizatorilor, vineri, 13 august, publicul a urmărit „Fata din curcubeu”, de Lia Bugnar, un one-woman show sensibil, în regia autoarei, cu Marcela Motoc în distribuție. Apoi, în aceeași seară, spectatorii au fost martorii unei „Târguieli cu bucluc”, o comedie savuroasă după un text de Mihail Zadornov, adaptat pentru scenă și regizat de Radu Niculescu. În distribuție s-au aflat Inga Marcu, Emanuel Cristoiu și Andra Colidiuc.

Sâmbătă, 14 august, pe scena Amfiteatrului a avut loc primul concert din programul festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, ediția a III-a. Concertul „Poveste din Bucureștiul de odinioară” a fost susținut de Miruna Ionescu și taraful de oraș „Valentin Albeșteanu”.

Cel de-al weekend al „Serilor de teatru și muzică la Pontul Euxin” s-a încheiat duminică, 15 august, cu un spectacol al Teatrului Mic din București: „Emigranți“, de Slawomir Mrozek, în regia lui Claudiu Istodor avându-i în distribuție pe Cuzin Toma și Tudor Istodor.

„Nu uitați, festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” continuă, în fiecare weekend, până pe 29 august!
Intrarea publicului este liberă!
Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind un Proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei“ - au preciyat organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii