Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul se mută, pentru patru zile, la Eforie

ro

01 Sep, 2011 00:00 1618 Marime text
Elena Udrea, Daniel Funeriu, Anca Boagiu, Traian Igaş, Sebastian Lăzăroiu, Ioan Oltean şi Gheorghe Flutur sunt doar o parte dintre liderii PDL care vor vorbi faţa tinerilor din partid în cadrul Şcolii de Vară a OTPDL, care se desfăşoară în perioada 1-4 septembrie la Eforie Nord.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, va deschide astăzi reprezentaţiile de la centru, iar sâmbătă va ajunge la Eforie şi premierul Emil Boc care are programat un discurs de o oră şi jumătate în faţa tinerilor democrat-liberali. Din programul Şcolii de vară, reiese clar faptul că, în timp ce membrii Biroului Permanent Central al PDL au rezervate între 15 şi 20 de minute pentru a se adresa tinerilor, toţi membrii cabinetului au transmis că vor avea luări de cuvânt care vor depăşi o oră. Să sperăm că viitorul politic al PDL nu va fi surprins căscând de plictiseală.

Preşedintele organizaţiei de tineret de la nivelul judeţului Constanţa susţine că peste 50 de tineri vor lua partea la „cursurile" Şcolii de Vară de la Eforie Nord, 38 dintre ei fiind membri ai Biroului Judeţean ai OTPDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii