Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt din cutia milei la o biserică din București! Suspectul, depistat de polițiști

ro

24 Aug, 2023 13:28 871 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un bărbat suspectat că ar fi furat bani dintr-un lăcaş de cult situat în Sectorul 6 al Capitalei a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, conform AGERPRES.
 
Un bărbat suspectat că ar fi furat bani dintr-un lăcaş de cult situat în Sectorul 6 al Capitalei a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, conform AGERPRES.
 
Potrivit unui comunicat transmis, joi, 24 august 2023, AGERPRES, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 25 a fost sesizată miercuri de către un bărbat, în calitate de preot al unui lăcaş de cult, din Sectorul 6, cu privire la faptul că, la data de 21 august, un bărbat ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras o sumă de bani din cutia amenajată pentru colectare.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei, care au demarat cercetările, menţionează sursa citată.
 

„Joi, în urma investigaţiilor specifice, poliţiştii au identificat şi depistat bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, se precizează în comunicat.

 
Cercetările sunt continuate de Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunea de furt calificat, informează Poliţia Capitalei.


Citește și:
Inconștiență în trafic la Constanța! Șofer surprins în timp ce depășește coloana de mașini la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Caraiman (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii