Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flux mare de mașini care se deplasează către stațiunile de la mare ISU Bucuresti-Ilfov. Punct de lucru temporar pe Autostrada A2 (galerie foto)

ro

26 Jun, 2020 17:45 1900 Marime text
  • Vor acționa o autospecială de stingere (dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare) și o ambulanță SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secțiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călărași.
În contextul creșterii progresive a fluxului de autoturisme care se deplasează către stațiunile de la mare, ISU Bucuresti-Ilfov a operaționalizat astăzi un punct de lucru temporar, la nivelul km.19 al autostrăzii A2, prin intermediul căruia va fi asigurată o intervenție promptă a pompierilor, în cazul evenimentelor produse atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din Capitală.

În aceasta locație vor acționa o autospecială de stingere (dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare) și o ambulanță SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secțiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călărași.


Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii