Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fluidizare a traficului în zona Delfinariu din Constanța. Ce trebuie să știe șoferii

ro

05 Mar, 2022 16:03 2731 Marime text

Zona Delfinariu, Sursa foto: Primăria Constanța Conducătorii auto care circulă pe direcția străzii Soveja către bulevardul Mamaia beneficiază, de astăzi, de o bandă suplimentară de stocare și virare stânga.


Carosabilul a fost reconfigurat la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia.



Elementele de trafic au fost reorganizate astfel: două benzi pentru virarea la stânga, o bandă pentru direcția înainte către strada Zorelelor și o bandă pentru virarea la dreapta pe bulevardul Mamaia.



Este cea de-a doua etapă a procesului de reproiectare a fluxurilor de trafic din zona Delfinariu, după reconfigurarea accesului la McDrive (situat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Soveja) și reorganizarea sistemului de circulație la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor.



Soluția propusă a fost identificată de experți în sistematizare rutieră, în urma verificărilor din teren. Ulterior, a fost supusă dezbaterii în cadrul Comisiei de Circulație din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.


Noile reglementări au fost semnalizate prin indicatoare de informare și marcaje rutiere.

 


Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră., transmite Primăria Constanța. 

 
Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii