Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Asociat nou într-o societate de construcții de nave și echipamente plutitoare

ro

28 Nov, 2023 17:00 901 Marime text
  • Unul dintre asociații firmei Marine Engineering & Naval Services SRL, anume Ionuț Cristian Nitor, a hotărât să se retragă din societate și să cesioneze părțile sociale pe care le deținea Vasilicăi Nitor
 
Unul dintre asociații firmei Marine Engineering & Naval Services SRL, anume Ionuț Cristian Nitor, a hotărât să se retragă din societate și să cesioneze părțile sociale pe care le deținea Vasilicăi Nitor.
 
Ca urmare a acestei modificări, structura capitalului social arată astfel:
  • Vasilica Nitor are un aport la capitalul social în valoare de 100 de lei, reprezentând 10 părţi sociale a 10 lei fiecare parte, având o cotă de participare la profit şi participare la pierderi de 50%;
  • Petrică Filimon are un aport la capitalul social în valoare de 100 de lei, reprezentând 10 părţi sociale a 10 lei fiecare parte, având o cotă de participare la profit şi participare la pierderi de 50%.
 
Hotărârea din 1 noiembrie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 5243 din data de 23 noiembrie 2023.
 
Despre Marine Engineering & Naval Serices SRL
 
După cum se arată pe termene.ro, societatea are sediul în Tulcea, pe strada Isaccei nr. 29, obiectul de activitate este „construcția de nave și echipamente plutitoare” și a fost înființată în 2021.
 
Administrarea firmei este făcută de către Petrică Filimon.
 
Termene.ro arată că el mai este prezent în Cosnav P & T SRL și Navcon Steel Maritim SRL, în timp ce Vasilica Nitor mai face parte din Puf Imob Marketplace SRL.
 
În anul 2022, Marine Engineering & Naval Services SRL a raportat o pierdere de 2.831 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii