Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Cosmin Arion se retrage din Arion Gaming SRL. Cine îi ia locul?

ro

29 Jul, 2023 16:18 985 Marime text
  • Arion Gaming, firma unde asociat unic este Arion Cosmin, a luat o decizie ce s-a afișat recent în Monitorul Oficial al României
  • Arion Cosmin a decis să se retragă din companie
  • În locul său a intrat Arion Teodor


Asociatul unic Arion Cosmin decide, în data de 23.06.2023, modificarea actului constitutiv al societăţii Arion Gaming SRL, decizie ce s-a publicat în Monitorul Oficial al României la data de 26 iulie 2023.


Astfel, în final se retrage din calitatea de asociat unic Arion Cosmin, care cesionează cele 20 de părţi sociale deţinute, în valoare totală de 200 de lei, inclusiv cota de participare la beneficii şi pierderi în procent de 100% din capitalul social total, lui Arion Teodor, care devine astfel asociat unic.


Totodată, s-a revocat din funcţia de administrator Arion Cosmin şi se numeşte în funcţia de administrator Arion Teodor, cu puteri depline şi nelimitate, pe o perioadă de 99 de ani.


Se modifică activitatea principală - cod CAEN: 9329 Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a., în cod CAEN: 6831 Agenţii imobiliare. Activitatea principală cu cod CAEN 9329 Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a. şi obiectul secundar cu toate codurile de activitate se radiază.


Conform Registrului Comerțului, Cosmin Arion mai este acționar (96,67%) la Mamaia North Investments SA, asociat la Dominic Real Estate SRL (37,5%), administrator la COMCM SA, dar are și Arion Cosmin Persoană Fizică Autorizată, cu sediul în Tulcea.



 PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
:
Schimbări în firma New Love Construct SA, deținută de unul din administratorii COMCM SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii