Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma New Love Construct SA, deținută de unul din administratorii COMCM SA

ro

22 Nov, 2022 00:00 1892 Marime text
  • Societatea este funcțională din anul 2019, cu sediul social în Ovidiu
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată la dată recentă decizia luată de conducerea firmei New Love Construct SA, al cărui asociat majoritar este Cosmin Arion.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor a companiei New Love Construct SA s-a întrunit în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată. La Adunarea Generală Ordinară, statutar şi legal convocată, participă acţionarii reprezentând 100% din capitalul social şi din drepturile de vot:
1. Arion Cosmin, deţinător a 70 de acţiuni, reprezentând 70% din capitalul social;
2. Gosiu Mihai Mădălin, deţinător a 30 de acţiuni, reprezentând 30% din capitalul social;
 
Acţionarii Societăţii New Love Construct - S.A., conform ordinii de zi, au supus dezbaterii şi cu majoritatea absolută au hotărât ca începând cu data de 26.09.2022 şi până la 25.09.2025 sunt numite în funcţia de cenzori următoarele persoane:
– Sufragiu Mariana,
– Trascu Aurel,
– Negrila Gabriel-Darie.
 
Având în vedere expirarea mandatului cenzorilor la data de 25.09.2021, începând cu data de 26.09.2021 sunt revocate din funcţia de cenzori următoarele persoane:
– Ivascu Gheorghe,
– Anghel Manuela
 
Despre New Love Construct SA
 
Societatea este funcțională din anul 2019, cu sediul social în Ovidiu, strada A. Acționari și fondatori sunt Arion Cosmin – care deține 70% din acțiuni și Mihai Mădălin Goșiu, care deține restul de 30 de procente. Cel din urmă are și calitatea de administrator al companiei. Activitatea principală este „Dezvoltare imobiliară”, conform codului CAEN. Situația financiară pe anul 2021 arată în felul următor: 0 salariați, pierdere de 20.640 lei și o cifră de afaceri de 0 lei.
 
Conform Registrului Comerțului, Mihai Mădălin Goșiu este asociat (10%) la Topmatch Bucharest SRL, dar și administrator la Global Media SRL și Migos Brothers SRL. Cosmin Arion este asociat unic și administrator la firma tulceană Arion Gaming SRL; acționar (96,67%) la Mamaia North Investments SA, asociat la Dominic Real Estate SRL (37,5%), administrator la COMCM SA, dar are și Arion Cosmin Persoană Fizică Autorizată, cu sediul în Tulcea.
 
Aurel Trașcu este asociat unic la Turbo Rent Car SRL, Morady Taxi SRL, Buran Taxi SRL, cât și cenzor la Consulting & Construction Investments SA. Gabriel-Darie Negrilă apare în companiile MDL Mirror SRL, Gryne Agro Operator SRL, SCUT SA și Consulting & Construction Investments SRL.  
 
Imobiliare
 
Reamintim că, în octombrie anul trecut, New Love Construct SA a cerut de la Primăria Constanța să modifice proiectul autorizat în februarie 2021, prin supraetajare, însă municipalitata a respins cererea. Mai precis, prin CU 3058 din data de 4 octombrie 2021, New Love Construct SA, dorea să modifice proiectul de pe Parcela Vn 574/1/3+Vn 574/1/4, loc. Constanţa, prin modificare proiect autorizat cu autorizația de construire nr. 170/10.02.2021 „Construire Imobil D+P+4E cu funcțiunea de parcare multietajată și apart - hotel", prin recompartimentări interioare și modificare fațade. Această modificare a fost acceptată, însă certificatul de urbanism nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „supraetajare cu un nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, întrucât nu respectă prevederile legii nr. 50/1991 cu modificarile și completările ulterioare, art. 2 + ART. 11^1, coroborate”.
 
Amintim că, la începutul anului 2021, Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea New Love Construct SRL privind intenția edificării unui imobil de șase etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropiere de magazinul Penny. Astfel, prin Certificatul de Urbanism 551, din data de 10 februarie 2021, societatea New Love Construct SRL a primit răspuns în legătură cu investiția imobiliară pe care dorește să o edifice pe bulevardul Aurel Vlaicu, parcela Vn 574/1/3+574/1/4, localitatea Constanța.
 
Societatea a dorit modificarea proiectului autorizat cu AC 1292/2020 – construire imobil 2S+P+6E – locuințe colective cu spații comerciale și birouri la parter, prin recompartimentare interioare și modificare fațade. Primăria a precizat că „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr. 1292/2020 construire imobil 2S+P+6E - locuințe colective cu spații comerciale și birouri la parter” prin supraetajare cu 20% din suprafața construită desfășurată, spațiu tehnic peste etajul 8 întrucât nu se încadrează în regimul de înățime (etajul 8 si spațiu tehnic peste etajul 8) - conform prevederile art. 2 alin (4) lit a^1 din legea nr. 50/1991 republicată se admite supraetajarea cu un nivel, o singură dată fără documentații de amenajare a teritoriului și de urbanism aprobate”.

 
Astfel, conform informațiilor puse la dispoziție de platforma municipalității, societatea a dorit supraetajarea proiectului de 6 etaje cu încă două etaje, însă nu se admite decât supraetajarea cu un singur etaj.  
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii