Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicia Ovanesian, despre demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii din Constanța. „S-au găsit soluții pentru menținerea soluției de suspendare a deciziei de desființare“ (VIDEO)

ro

18 Oct, 2022 13:15 1903 Marime text
Felicia OvanesianCity-Managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre situația Bisericii Izvorul Tămăduirii din Constanța. 

„În ceea ce privește Biserica de la Macul Roșu, din perspectiva autorităților este obligația primăriei de a o demola. Între timp, deși exista o hotărâre definitivă de desființare a intervenit în cadrul unei contestații la executare prin care s-a dispus suspendarea provizorie a desființării. Acum s-au găsit soluții pentru menținerea soluției de suspendare a deciziei de desființare în sensul că au intervenit vreo sută de credincioși în respectiva cauză care susțin partea Arhiepiscopiei și generează probleme majore de citare în cadrul litigiului care există pe rolul Judecătoriei Constanța și probabil vom ma aștepta o perioadă de timp până când se va lua decizia desființării. Eu susțin ferm desființarea acestei construcții. Nu este singura biserică în această situație“ - a precizta Felicia Ovanesian. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii