Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicia Ovanesian a schimbat denumirea Asociației „Liga pentru Drepturile Constănțenilor”

ro

30 Jan, 2024 17:00 963 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanța, la data de 11 ianuarie 2024, magistrații au admis cererea efectuată de conducerea Asociației „Liga pentru Drepturile Constănțenilor”,
 
Mai precis, s-a dat următoarea soluție pe scurt: „Solutia pe scurt: Admite cererea. Ia act de modificările intervenite în actele constitutive ale ASOCIAŢIEI „LIGA PENTRU DREPTURILE CONSTĂŢENILOR”, conform Hotărârii Adunării Generale a Membrilor Fondatori ai Asociaţiei nr. 1/27.11.2023. Dispune înscrierea modificărilor în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor, aflat la grefa Judecătoriei Constanţa. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 11.01.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
 
Contactată telefonic, Felicia Ovanesian a punctat că s-a schimbat denumirea asociației și președintele. „Noua denumire este Acțiunea Civică pentru Constanța, iar Bogdan Chircorian nu mai este președintele asociației”, a spus Felicia Ovanesian. Fostul city manager a precizat că a preluat calitatea de președinte a asociației.
  
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Felicia Ovanesian a dat în judecată Primăria Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii