Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federaţia Română de Canotaj cumpără servicii de transport pasageri. Un lot vizează echipa de la Năvodari (document)

ro

01 Apr, 2019 00:00 1696 Marime text
Federaţia Română de Canotaj organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei de servicii de transport rutier specializat de pasageri.

Achiziţia are în vedere servicii de transport rutier specializat de pasageri cu microbuze de la 16 la 23 de locuri şi autocare de la 36 la 58 de locuri, categoria întâi cu şofer, structurat pe patru loturi, intern şi extern. Loturile sunt pentru Snagov, Năvodari, Iaşi şi Orsova.
Valoarea estimată a achiziţiei este de 542.100 de lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 aprilie 2019.
Autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru cu câte un operator economic pentru fiecare lot, atribuind ulterior contracte subsecvente de servicii de transport rutier specializat de pasageri pentru destinaţiile/ mijlocul de transport/ durata/ condiţiile deplasării stabilite de către autoritatea contractantă prin comandă subsecventă.
Criteriul de atribuire care urmează să se aplice pentru atribuirea contractelor subsecvente este prețul cel mai scăzut pentru pachetul aferent fiecărui lot (tariful /km autocar intern x nr. max. de kilometri/AC + tariful /km autocar extern x nr. max. de kilometri/AC + tariful /km microbuz intern x nr. max. de kilometri/AC + tariful /km microbuz extern x nr. max. de kilometri/AC ).

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii