Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 19 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două spații pentru servicii de pe Autostrada A2 tronsonul Constanța-Medgidia, preluate de concesionari

ro

22 Jul, 2021 11:13 503 Marime text
  • Termenul până la care toate dotările minime obligatorii trebuie să fie finalizate este de 12 luni de la Data de Începere.

Miercuri, 21.07.2021, CNAIR a anunțat că au fost îndeplinite condițiile aferente primei etape din cadrul Contractelor de concesiune de servicii în scopul utilării/ dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile deschise traficului rutier (pe rutele Nădlac – Sibiu, Pitești - București  (A1) și Cernavodă – Constanța  (A2). 

În acest sens, au fost predate către concesionarii Rompetrol Downstream SRL și Mol Petroleum Products SRL amplasamentele mai multor spații de servicii. 

Pe Autostrada A 2 este vorba despre spațiile de Servicii km 196+440 stânga și km 196+940 dreapta Autostrada A2 Medgidia – Constanța, în zona localității Murfatlar. 

„Concesionarii au preluat spațiile pentru servicii la Data de Începere prevăzută în contract în vederea operării, întreținerii spațiilor de servicii și execuției dotărilor minime obligatorii prevăzute în Caietul de Sarcini: parcare, toalete publice, stații distribuție carburant, inclusiv stații de reîncarcare vehicule electrice, spații comerciale și snack-bar7 - au mai precizat reprezentanții CNAIR. 


Termenul până la care toate dotările minime obligatorii trebuie să fie finalizate este de 12 luni de la Data de Începere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii