Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi ani de la izbucnirea războiului Rusia-Ucraina Astăzi, clădirea Primăriei Municipiului Constanța va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei

ro

24 Feb, 2024 15:36 595 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța

 
  • Astăzi se implinesc doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina. În acest context, Primăria Municipiului Constanța va fi iluminată în albastru și galben, culorile drapelului Ucrainei.
 
Astăzi se implinesc doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina. Pentru a marca acest moment, Primăria Municipiului Constanța va fi iluminată în albastru și galben, culorile drapelului Ucrainei.
 

„În semn de solidaritate cu poporul ucrainean și în contextul agresiunii militare a Federației Ruse împotriva Ucrainei, astăzi clădirea Primăriei Municipiului Constanța va fi iluminată în culorile albastru și galben, pentru a marca doi ani de suferință, pierderi umane semnificative și distrugeri materiale uriașe, precum și ocuparea temporară a unor părți ale teritoriului său national”, transmite Primăria Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
Amintim că municipiul Constanța s-a implicat activ în efortul național de sprijin și solidaritate față de Ucraina încă de la debutul conflictului militar din țara vecină. Primăria municipiului Constanța și Fundația Pontica au desfășurat multiple activități de sprijin pentru refugiații ucraineni, care au devenit parte a comunității noastre locale, mai specifică sursa menționată.
 
Citește și
Miting la Constanța al refugiaților ucraineni la doi ani de la începerea războiului Rusia-Ucraina (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii