Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Bibliotecii Judeţene a trecut evaluarea

ro

09 Dec, 2010 00:00 1720 Marime text

concurs_biblioteca_-_Liliana_Lazia.jpgLiliana Lazia, directoarea Bibliotecii Judeţene "I. N. Roman", a obţinut la analiza raportului de activitate pe ultimii patru ani peste nota 9.00 şi are posibilitatea să îşi mai elaboreze un proiect de management pentru a-şi continua activitatea pe următorii patru ani.

La prima dintre probe, analizarea raportului final de activitate, managerul Bibliotecii Judeţene a obţinut nota 9,15, iar la cea de-a doua, susţinerea raportului de activitate - 9,64, nota finală primită pentru evaluarea raportului de activitate din perioada 2006 - 2010 de la bibliotecă fiind 9,40.

Comisia de evaluare finală pentru Biblioteca Judeţeană "Ioan N. Roman" a fost formată din Silvia Nestorescu, expert consultant la Centrul de Formare Educaţie Permanentă şi Management în Domeniul Culturii din Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, în calitate de preşedinte, Dragoş Neagu - director al Bibliotecii Judeţene "Panait Istrati" Brăila şi Ana Mustaţă - inspector Direcţia Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC, în calitate de membri.
Comisia a recomandat managerului continuarea activităţii până la finalizarea mandatului. Având în vedere faptul că rezultatul evaluării finale a depăşit nota 9.00, managerul Liliana Lazia are dreptul de a prezenta un nou proiect de management, în conformitate cu cerinţele caietului de obiective întocmit de autoritate. În cazul în care managerul nu este mulţumit de nota pe care a obţinut-o, poate formula contestaţie în termen de maxim trei zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului evaluării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii