Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Argenta Instalaţii SA, publicate în Monitorul Oficial. Ce s-a hotărât

ro

17 Dec, 2018 00:00 2594 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Argenta Instalaţii SA.
 
Stelian Fottu, deţinător a 0,08% din capitalul social, Vasile-Victor Fechete, deţinător a 0,08% din capitalul social, Neculai Ciupercă, deţinător a 0,01% din capitalul social, Carmen Raluca Fottu, deţinătoare a 44,92% din capitalul social, Robert Fechete, deţinător a 44,92% din capitalul social,  Mirela Vasiliu, deţinătoare a 9,99% din capitalul social, au luat mai multe decizii.
 
Astfel, s-a decis retragerea membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii: Fottu Stelian, Fechete Vasile Victor şi Ciupercă Neculai. O altă decizie se referă la numirea în Consiliului de Administraţie pe o perioadă de 4 ani, cu puteri depline, a următorilor: preşedinte Gheorghian Ninel, membru - Fechete Vasile Victor, membru - Ciupercă Neculai. În urma expirării mandatului auditorului, a fost numită în funcţia de auditor pe o perioada de 3 ani societatea Finevex SRL, reprezentată legal de Neacşu Eugenia. Nu în ultimul rând, a fost schimbat sediul social al societăţii care va fi în Năvodari, bulevardul Năvodari.
 
Precizăm că societatea Argenta Instalaţii SA se ocupă de lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat. În anul 2016, firma cu 17 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 1.086.325 de lei şi un profit de 343.995 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii