Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie a acţionarilor Grup Servicii Petroliere SA, publicată în Monitorul Oficial. Detalii

ro

30 Jan, 2019 00:00 2998 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Grup Servicii Petroliere SA, din data de 18.12.2018.
Preşedintele AGOA este Gabriel-Valentin Comanescu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii.
 
GSP Holding SA, cu sediul în Luxemburg, reprezentată de Gabriel-Valentin Comănescu, Upetrom Group Management SRL, cu sediul în Voluntari, reprezentată de Daniel Radurci Grup de Consultanţă SRL, cu sediul în Bucureşti, reprezentată de Vasilica Tudosescu, dar şi Gabriel-Valentin Comănescu au luat, în unanimitate, o hotărâre. Bratu Mihai Dumitru a fost împuternicit să reprezinte interesele societăţi în faţa biroului notarial, în vederea semnării actului adiţional la contractul de ipotecă mobiliară în vederea constituirii/menţinerii unei garanţii în condiţiile prevăzute de legislaţia română în vigoare asupra unui bun din proprietatea societăţii, reprezentat de un sistem de poziţionare dinamică.
 
Garanţia se va constitui în favoarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din România, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili sau în favoarea oricăror instituţii afiliate, pentru garantarea obligaţiilor de plată ale Societăţii Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, până la concurenţa sumei de 2.580.423 de lei, societate cu sediul în oraşul Năvodari, incinta Port Midia, camera 7, astfel cum rezultă din acordul de principiu nr. 23189/05.12.2018.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii