Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri de integritate. Funcţionarii Primăriei Constanţa, instruiţi în domeniul anticorupţiei

ro

29 Jan, 2019 00:00 1401 Marime text
Municipalitatea consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciului de instruire a personalului în vederea formării în domeniul anticorupţiei prin cursuri de formare privind etica şi integritatea.
 
Cursurile de formare privind etica şi integritatea se organizează în cadrul proiectului „Creşterea capacităţii administrative a Municipiului Constanţa prin implementare de măsuri în domeniul anticorupţiei”. Serviciul constă în instruirea a 40 de persoane, angajaţi ai Primăriei Municipiului Constanţa. Instruirea se va derula pe parcursul a 4 sesiuni/5 zile fiecare, cu participarea a 10 persoane/sesiune, care vor fi organizate în municipiul Constanţa.
 
Furnizorul de formare va avea de îndeplinit următoarele: stabilirea conceptului cursului, a programei de curs, a planului de curs şi a materialelor didactice; pregătirea organizatorică şi administrativă a cursurilor (inclusiv asigurarea sălii dotate corespunzător şi a unei pauze de lucru/zi); desfăşurarea sesiunilor de instruire, asigurarea unui formator, evaluarea/testarea participanţilor. La finalizarea instruirii, participanţilor li se vor emite certificate de participare, care vor avea inserate elementele obligatorii de identitate vizuală, în conformitate cu prevederile Manualului de Identitate Vizuală pentru POCA.
 
În cadrul consultării se solicită ofertă de preţ, în vederea determinării valorii estimate a serviciului de instruire a personalului în vederea formării în domeniul anticorupţiei prin cursuri de formare. Data-limită de transmitere a propunerilor este 31.01.2019, la adresa de mail programe@primaria-constanta.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii