Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cine se va asocia Oil Terminal în vederea constituirii Comitetului Național Român pentru Consiliul Mondial al Petrolului

ro

23 Mar, 2019 00:00 1937 Marime text
Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor în data de 24.04.2019, la ora 10.00. În cazul în care, Ia data de 24.04.2019, nu sunt îndeplinite condițiile de cvorum prevăzute de lege, următoarea Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor se va desfășura în data de 25.04.2019, ora 10.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.
 
Astfel, pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Oil Terminal SA au fost incluse următoarele puncte: aprobarea constituirii unui pachet de garantare necesar pentru obținerea autorizației de utilizare a garanției globale conform prevederilor Ordinului ANAF nr. 2671/2017 și ale Deciziei DGV nr. 145/2018; aprobarea constituirii garanțiilor pentru obținerea autorizației de garanție globală necesară pentru primirea mărfurilor în antrepozit vamal conform prevederilor Ordinului ANAF nr. 2671/2017 și ale Deciziei DGV nr. 145/2018.
 
Directorul general, directorul financiar, directorul de dezvoltare, șeful biroului Achiziții și șeful Biroului Juridic - Litigii sau înlocuitorii de drept au fost împuterniciți să reprezinte societatea în relațiile cu un organism de creditare, o instituție financiară, o companie de asigurări acreditată sau broker de asigurări, notar public și să semneze în numele și pentru societate contractele, actele adiționale Ia acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale.
 
La acestea se adaugă aprobarea propunerii de asociere a Oil Terminal SA cu alte societăți în vederea constituirii Comitetului Național Român pentru Consiliul Mondial al Petrolului (CNR-CMP) și dobândirea de către Oil Terminal SA a calității de membru asociat. Directorul general al societății va fi împuternicit să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii