Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza locurilor de parcare din Constanța Primăria cere sprijnul administratorilor asociațiilor de proprietari

ro

12 Nov, 2020 08:16 2052 Marime text

 
  • Primăria Municipiului Constanța cere sprijinul administratorilor asociațiilor de proprietari din oraș, în vederea elaborării strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare.

În vederea elaborării strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiu, Primăria Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice, solicită sprijinul asociațiilor de proprietari din oraș.

Administratorii sunt rugați să comunice municipalității numărul locurilor de parcare (inclusiv locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități) necesar membrilor asociației.

Informațiile solicitate pot fi trimise pe mail la adresa: parcari@primaria-constanta.ro sau prin poștă, la adresa: Strada Ștefan Mihaileanu, nr.10, în atenția Biroului Siguranța Circulației Urbane și Parcări.

„Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Constanța iar elaborarea strategiei de suplimentare și amenajare a locurilor de parcare din municipiul Constanța trebuie să fie rezultatul unei colaborări strânse între administrația locală și cetățeni”, transmite Primăria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii