Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creşa nr. 5 din municipiul Constanţa intră anul acesta în proces de reabilitare şi modernizare

ro

04 Feb, 2019 00:00 1477 Marime text
Municipalitatea achiziţionează serviciul de proiectare PAC, PT, DDE, serviciul de asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea si mansardarea creşei nr. 5, aleea Mimozelor nr. 4, municipiul Constanţa”.
 
Potrivit anunţului Primăriei Constanţa, este necesară întocmirea documentaţiei la faza proiect pentru autorizaţia de construire, proiect tehnic de execuţie şi executarea lucrărilor de construire. Serviciile şi lucrările se vor realiza pe etape, astfel:
- faza I - întocmire şi predare documentaţia pentru obţinerea avizelor stabilite prin certificatul de urbanism nr.2296/12.06.2018, necesare obţinerii AC, precum şi orice documentaţii necesare obţinerii avizelor/acordurilor prevăzute de legislaţie pentru creşe;
- faza II - întocmire şi predare: proiect pentru autorizaţia de construire (P.A.C.), inclusiv proiectul privind organizarea execuţiei (P.O.E.), pentru clădire; documentaţia tehnică (P.A.C) în vederea execuţiei instalaţiei de utilizare gaze naturale (I.U.G.); proiect Tehnic + Detalii de Execuţie + caiete de sarcini (PT+ DE+CS), inclusiv pentru instalaţia de utilizare gaze naturale;
- faza III - execuţie lucrări, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe toată durata execuţiei lucrărilor, inclusiv participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuţie şi ori de câte ori se impune.

Se solicită o estimare a valorii serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări, în vederea determinării valorii de piaţă a acestora. Data-limită de transmitere a propunerilor este 8.02.2019, iar consultarea va avea loc pe 11.02.2019.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii