Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:06 27 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța continuă investițiile O nouă creșă a fost dată în folosință

ro

08 Jul, 2019 16:25 929 Marime text

După ce la începutul acestui an, Primăria Municipiului Constanța a dat în folosință o nouă creșă cu 100 de locuri pentru copilașii din oraș, alte trei unități aflate în administrarea municipalități vor fi extinse prin lucrări de reabilitare, modernizare și mansardare, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a alocat, în urma rectificării bugetare din ultima ședință a Consiliului Local Municipal, mai mulți bani pentru ca aceste unități să fie extinse, iar numărul locurilor din creșe să crească.

Este vorba despre Creșa nr. 1, de pe strada Adamclisi, Creșa nr. 2, de pe aleea Mălinului și Creșa nr. 5 situată pe aleea Mimozelor.

Prin lucrările care vor fi executate la aceste unități, numărul locurilor va crește cu încă 105.

“Știți foarte bine că anul acesta am deschis o creșă nouă. Nu este suficient așa că trebuie să ne canalizăm energia pe extinderea numărului de locuri din creșele constănțene”.

Și pentru că astăzi s-au afișat și rezultatele la Bacalaureat, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, face apel către absolvenții de liceu să aleagă universitățile constănțene, adevărate modele pentru educație.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii