Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultarea pieţei Poliţe de asigurare pentru răspunderea profesională a conducerii Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa (document)

ro

17 Jan, 2020 00:00 1531 Marime text

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa consultă piaţa pentru contractarea de servicii de asigurare pentru răspundere profesională a membrilor Consiliului de Administraţie şi a Directorului General din cadrul CN APM SA Constanţa.


Termenul limită pentru depunerea de oferte este 31 ianuarie 2020, iar data licitaţiei ar fi stabilită la 7 februarie 2020. Se supun consultării pieţei serviciile de asigurare pentru răspundere profesională a membrilor Consiliului de Administraţie şi a directorului general din cadrul CN APM SA Constanţa, conform caietului de sarcini nr.1002/10.01.2020, cuprinzând cerinţele minimale pe baza cărora se vor desfăşura consultările.


Obiectul asigurării constă în acoperirea prejudiciilor/daunelor produse Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi/sau terţilor, ca urmare a faptelor culpabile săvârşite în exercitarea atribuţiilor de administrare, conducere şi/sau supervizare a activităţii Companiei de către cei şapte administratori - membri ai Consiliului de Administraţie precum şi de către directorul general.


Conform caietului de sarcini, se doreşte asigurarea de până la 7 milioane de euro pentru membrii CA şi de până la 2 milioane de euro pentru directorul general. De asemenea, este de menţionat faptul că se vor face contracte nenominale, pentru un an sau trei ani, în funcţie de ofertele primite.


Aspecte supuse consultării sunt:
- Determinarea unei valori estimate (prime/preţul poliţei) pentru asigurarea de răspundere profesională a administratorilor şi directorului general din cadrul CN APM SA Constanţa, ţinând cont de cerinţele tehnice minimale precizate în caietul de sarcini;
- Perioada retroactivă;
- Perioada de avizare;
- Alte recomandări/potenţiale soluţii tehnice, financiare sau contractuale
- Modalitate de desfăşurare.


Citeşte şi:

A fost convocată Adunarea Generală a Acţionarilor din CN APM. Ce se va discuta (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii