Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii, îndemnați să doneze sânge, în această sâmbătă

ro

18 Nov, 2020 10:35 1896 Marime text

 
  • Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța invită oamenii care nu au probleme de sănătate sa doneze pentru cei bolnavi.
Persoanele care doresc să doneze sange, dar nu o pot face in zilele lucratoare, sa se prezinte sambată 21.11.2020  in intervalul 09:00-13:00”, transmite Centrul Regional de Transfuzii Sanguine
 
Solicitările de sânge si componențe sanguine ale spitalelor din județ si din București sunt in creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienti cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fară ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fară contribuția dumneavoastră, a oamenilor sanatoși dornici sa ajute donând sange, eforturile noastre nu iși ating obiectivul.
 

“Va rugăm sa nu ignorați acest mesaj si sa luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sambată dumneavoastră liberă, devenind donator de sange”, transmite Centrul Regional de Transfuzii Sanguine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii