Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Târgoviştei este alături de victimele tragediei de la Crevedia. Preoţii vor dona sânge

ro

28 Aug, 2023 09:56 814 Marime text
Sursă foto: ISU Dâmbovița
  • Arhiepiscopia Târgoviştei se va ocupa de înmormântarea celor trecuţi la cele veşnice şi va dona câte 5.000 de lei familiilor celor decedaţi.
 
În continuarea mesajului pe care Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon l-a dat cu prilejul exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa şi cu binecuvântarea Ierarhului, exprimându-ne din nou regretul pentru această tragedie, dar şi pentru a fi alături de victimele acestui nefericit eveniment, precizăm că Arhiepiscopia Târgoviştei se va ocupa de înmormântarea celor trecuţi la cele veşnice şi va dona câte 5.000 de lei familiilor celor decedaţi, transmite un comunicat din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei.
 
În seara zilei de 27 august 2023, de la ora 21.00, preoţii din Crevedia au mers la casa copiilor celor 2 decedaţi pentru a le oferi consiliere duhovnicească, urmând a continua acest demers şi în perioada următoare.
 
Începând de luni, 28 august 2023, preoţii, însoţiţi de credincioşi care vor dori, din Eparhia acestora, vor dona sânge pentru victimele ce au avut de suferit în tragedia de la Crevedia.
 
De asemenea, Arhiepiscopia Târgoviştei va fi alături de familiile care şi-au pierdut casele, sprijinindu-le în reconstrucţia sau reparaţia lor.
 

„Suntem pe deplin alături de toţi cei care au fost afectaţi de tragedie, mult încercaţi de această teribilă catastrofă, fiind gata de a-i susţine şi de a-i sprijini.
 
Rugăm pe Bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate şi grabnică însănătoşire tuturor victimelor aflate în spitale, iar familiilor îndoliate alinare şi ajutor”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Arhiepiscopia Tomisului are un nou purtător de cuvânt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii