Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inițiativa de donare de sânge a Gărzii de Coastă aduce speranță în viețile celor în nevoie (FOTO)

ro

08 Nov, 2023 18:12 836 Marime text

Într-o zi sfântă de sărbătoare, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au preschimbat sângele în daruri minunate pentru două familii greu încercate.

Garda de Coastă a răspuns prompt invitației Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța pentru a dona sânge în ziua de 08 noiembrie, la sediul instituției noastre.

Aproximativ 30 de polițiști de frontieră au donat, iar la plecare, au renunțat la cardurile valorice primite pentru a fi folosite, ca de obicei, în ajutorarea unor familii aflate în nevoie, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Astfel, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța, am identificat două astfel de familii.
În prima familie este vorba despre o mamă singură, care suferă de o boală cruntă, dar care iși crește cei 3 copii. Unul dintre ei, Gabriel, de 16 ani, a cărui zi de nume o sărbătorim azi, ne-a asigurat că el este stâlpul casei și că va ajunge și el polițist de frontieră! Au primit ce aveau nevoie mai mult: un frigider nou, dar și produse cu care să îl umple.

A doua familie este altcătuită dintr-o mamă singură care iși crește fetița, Larisa, care are mici probleme medicale, însă suntem convinși că Dumnezeu va avea grijă de ea! Și ei au primit ce aveau nevoie. Larisa ne-a răsplătit cu cel mai scump lucru din lumea asta! O îmbrățișare din suflet și multă bucurie.

Astfel de campanii, colegii noștri, colectiv sau individual, le desfășoară des. Am ales să vă împărtășim activitatea de azi pentru a înțelege cu toți cât de ușor și cât de frumos este să faci bine.

Un polițist de frontieră care azi dimineață a donat sânge s-a ajutat pe el însuși, pe alții care vor avea nevoie de sângele lui, dar și 6 suflete care au primit cu bucurie ajutoarele lui.

Vom dormi fericiți în seara asta, cei care nu suntem de muncă pe fâșie!- se mai arată în informarea pusă la dispoziție de Garda de Coastă.

foto: Garda de Coastă 


Citește și:

Contrabandă cu peșteGarda de Coastă descoperă 11 saci de rafie plini cu marfă ilegală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii