Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, acțiune de donare de sânge organizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța

ro

09 Nov, 2023 13:41 1516 Marime text
Joi, 9 noiembrie 2023, când creștinii ortodocși îl cinstesc pe Sfântul Nectarie Tăumăturgul, vindecătorul de cancer, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna s-au alăturat inițiativei Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români filiala Constanța, Campania “Dăruiește viață!”, o acțiune de donare de sânge organizată în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

În același timp între Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Centrul de Transfuzii Sanguine Constanța a fost semnat un acord de colaborare prin care Primăria asigură un spațiu în incinta Centrului Socio-Medical în care să se realizeze periodic campanii de donare de sânge în comuna Cumpăna.
 

“Eu reprezint Primăria comunei Cumpăna și cei peste 20000 de locuitori ai comunei Cumpăna, m-au mandatat pentru a semna parteneriatul cu acest centru care are grijă de a duce viața mai departe prin acțiunea voluntară de donare de sânge. Prin acest parteneriat Administrația Publică Locală Cumpăna, pune la dispoziție spațiul Centrului Socio-Medical pentru a se putea desfășura recoltarea sângelui, acasă la Cumpăna. “Dăruiește viață!” este titlul acțiunii pe care Asociația Studenților Constănțeni o desfășoară chiar în aceste zile în județul Constanța. Aprecierea noastră pentru sufletul pus în slujba oamenilor, pentru dorința de a ajuta ca oamenii să rămână în viață. Voi ne-ați îndemnat să continuăm în comuna Cumpăna această activitate atât de necesară în vremurile acestea grele prin care trece întreaga omenire. Pentru viața, pentru continuarea vieții, pentru pace în lume! Vă mulțumim, dragi studenți!”, a  transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

 

“Astăzi este în desfășurare o acțiune organizată de membrii ASCOR în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al comunei Cumpăna, dar și a reprezentanților altor organizații și instituții. Este un progres, un pas înainte care era necesar la nivelul județului Constanța, unde aceste inițiative de susținere a donării de sânge în beneficiul pacienților nu este la nivelul la care ar fi de așteptat. Le mulțumim și îi rugăm să revină după două-trei luni să continue să promoveze această manifestare de dragoste de oameni și de viață. Mulțumim doamnei primar ca reprezentant al locuitorilor comunei Cumpăna și sperăm că și alți reprezentanți ai localităților din județul Constanța îi vor urma exemplul.“ a transmis dr. Alina Dobrotă, directorul Centrului de Transfuzii

 
Citește și
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, alături de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii