Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de donare de sânge Militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“, modele de urmat!

ro

31 Aug, 2023 13:09 820 Marime text
Susră: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti“
  • Activitatea a fost una reușită, după cum au concluzionat și specialiștii centrului, în care militarii au încercat să aducă speranța în sufletele celor care au probleme grave de sănătate.

Astăzi, 30 august 2023, militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Constanța, au desfășurat o acțiune de donare de sânge la sediul marii unități.

Activitatea a fost una reușită, după cum au concluzionat și specialiștii centrului, în care militarii au încercat să aducă speranța în sufletele celor care au probleme grave de sănătate.

„Donarea de sânge reprezintă o acțiune umanitară, care salvează vieți. Sângele donat o singură dată, poate ajuta până la trei persoane. Militarii dobrogeni, transmit un mesaj puternic cu acest prilej și îndeamnă populația să doneze sânge, atât pentru binele lor, cât și al persoanelor care au nevoie de acesta.

Activitatea face parte din seria de manifestări desfășurate cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înființarea Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI” și face parte din calendarul privind promovarea imaginii Armatei României și a Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”, precizează aceștia într-o postare pe pagina acestora de facebook. 


Citește și:

„Sângele înseamnă viață!”: Polițiștii de imigrări, alături de persoanele care au nevoie de sânge
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii