Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Giani Iulian Kacic, numit administrator al Bergamot Developments Phase II SRL

ro

22 Jan, 2019 00:00 3128 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Bergamot Developments Phase II SRL din data de 29 noiembrie 2018.
 
Impact Developer & Contractor SA, cu sediul în Bucureşti, reprezentată de Bogdan Ionuţ Oşlobeanu, director general, şi Giani Iulian Kacic, împuternicit, deţinând 99% din capitalul social, şi Actual Invest House SRL, cu sediul social în Voluntari, reprezentată de Daniel-Traian Toghină, în calitate de administrator, cu 1% din capitalul social, în calitate de asociaţi ai Bergamot Developments Phase II SRL, au votat unele modificări.
 
Astfel, Vasile Gabriel a fost revocat din funcţia de administrator, începând cu data de 29.11.2018. În locul lui au fost numiţi în funcţia de administratori Apostol Sorin şi Kacic Giani-lulian, din Constanţa, începând cu data de 29.11.2018, pentru un mandat pe o perioadă nelimitată. Administratorii vor avea şi vor exercita toate drepturile de reprezentare, administrare, dispoziţie şi autorizare, împreună şi nu separat. Toate tranzacţiile şi deciziile determinate de obiectul de activitate al societăţii, cu excepţia celor prevăzute de lege sau de actul constitutiv în competenţa Adunării Generale a Asociaţilor, vor fi asumate şi semnate de ambii administratori.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii