Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Se modernizează carosabilul pe marile bulevarde (galerie foto)

ro

15 Jun, 2020 15:39 1354 Marime text

• Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial
 
Pe bulevardul Tomis din Constanța, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Nicolae Iorga, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit astăzi cu utilaje pentru decopertarea zonei carosabile, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga.

De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, în această noapte continuă asfaltarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu. Se va asfalta banda de circulație situată lângă bordură, pe sensul de mers către strada I.G. Duca.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 19.00 - 5.00.

Ulterior recondiționării carosabilului pe bulevardul Mamaia, vor demara lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări, se arată într-un comuncatal Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii