Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:21 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Procesul”, vineri, la „Seri de teatru la Pontul Euxin”

ro

03 Sep, 2020 10:30 893 Marime text
  • Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia duminică, 6 august, de la ora 21.00, cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.
 
Evenimentul „Seri de teatru la Pontul Euxin“, care a debutat pe 7 august, se apropie de final.

În ultima seară de vineri, pe 4 septembrie, de la ora 21.00, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, pe malul lacului, cei care iubesc teatrul sunt invitați să urmărească „Procesul”, o comedie cu accente dramatice după „Spectatorul condamnat la moarte”, de Matei Vișniec.

„Spectacolul atrage atenția asupra vinovăției colective pe care o poartă întreaga omenire. Un complet de judecată aduce martori cât se poate de neobișnuiți pentru a susține condamnarea la moarte a acuzatului.

Momentele comice se întrepătrund cu întrebări filozofice și mărturii pline de adevăr, pentru a răspunde la eterna întrebare „Suntem toți la fel?”. Surprizele apar la tot pasul, spectacolul fiind unul plin de acțiune, umor negru și neprevăzut. Vă așteptăm să luați parte la procesul nostru, dar vă avertizăm că puteți fi spectator, martor sau acuzat”, atrage atenția echipa FF Theatre, cea care aduce „Procesul la Constanța.

Din distribuție fac parte: Vitalie Teleman, Lia Maniceanu, Costi Antone, Carmen Ciocoiu, Mara Stoian, Cătălina Nicola.

Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 21.00, publicul este invitat la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff.

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se va încheia duminică, 6 august, de la ora 21.00, cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Intrarea este liberă la toate evenimentele cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID-19. 


Accesul în spațiul destinat publicului se face cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.  

Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, organizat în fiecare weekend, în perioada 7 august-6 septembrie, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei. 

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii