Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:04 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. O unitate de tip fast-food s-a extins fără autorizaţie. Poliţia Locală a amendat proprietarii

ro

05 Nov, 2019 00:00 6242 Marime text

Un fast-food cu mai multe puncte de lucru în Constanţa a fost amendat de Poliţia Locală Constanţa pentru extindere fără deţinere a unei autorizaţii de construcţii pentru acest demers.


Astfel, în urma sesizărilor primite de Primăria Constanţa, Poliţia Locală Constanţa s-a deplasat pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa, în zona ICIL, la un cunoscut restaurant de tip fast-food. Aici, proprietarii au construit o platformă de lemn care ar fi ocupat o bună parte din trotuar. Reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa au adresat o invitaţie patronilor localului pentru a se prezenta la sediu cu actele care să ateste legalitatea construcţiei. Astfel, în urma întâlnirii, patronii localului s-au ales cu o amendă de 2.000 de lei pentru extindere fără deţinere de autorizaţie de construcţie.


„Proprietarii au fost amendaţi de Poliţia Locală cu suma de 2.000 de lei pentru construcţia fără autorizaţie”, au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Localul avea un certificat de urbanism emis în data de 25 aprilie 2019, pentru amenajări interioare şi exterioare spaţiu comercial, valabil pentru 24 de luni, însă nu prevedea şi extindere.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 01 Feb, 2020 12:29 Doar 2000 lei amenda ,fara demolarea afrerenta?Eu zic sa i se dea tot trotuarul chiar si o parte din șoseaea poate le ajunge spațiul!!